Ημερήσιες Προβλέψεις
Γιορτάζουν Σήμερα


Για τους Κριούς το 2011 θα είναι μια χρονία γεμάτη από αντιφάσεις. Θα υπάρξουν συνεχεία αλλαγές και οι ευκαιρίες και επιτυχίες πρόκειται να εναλλάσσονται με σκληρή δουλειά και δυσκολίες. Όσοι είναι γεννημένοι τις πρώτες 10 ημέρες του ζωδίου θα ξεκινλήσουν το νέο έτος με μια κούραση από διάφορες υποχρεώσεις που θα είαι αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν. Ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνει, αφού με τη σωστή διαχείρηση καταστάσεων και δυσκολιών που θα ανακύουν, όλα μπορούν να έχουν μια θετική για εσάς έκβαση.

Το νέο έτος σηματοδοτεί μια περίοδο αναμετρήσεων και έντονων ξεκαθαρισμάτων στις σχέσεις σας. Καρμικές σχέσεις που είχατε αφήσει στη μέση και “φαντάσματα” στέκονται εμπόδιο στη συντροφική σας σχέση κι εξέλιξη. Προσπαθήστε να κλείσετε παλαιούς λογαρισμούς που σας κρατάνε πίσω ώστε να ξεκινήσετε με δυναμισμό το νέο έτος και να απελευθερωθείτε οριστικά. Στη προσπάθεια αυτή καθοριστικό ρόλο θα παίξει η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας. Είναι η κατάλληλη χρονιά για να επισημοποιήσετε σχέσεις εάν πιστεύετε ότι αυτές θα σας προσφέρουν μια ισορροπία. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να δείξετε ακρίβεια καθώς και πειθαρχία στις επιλογές σας. Αποφύγετε τις υπερβολές αφού αυτές δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα απλά θα περιπλέξουν καταστάσεις. Η επιρροή του Κρόνου θα έχει σημαντικές επιπτώεις στα οικονομικά σας, αφού θα δεχτείτε μια πίεση που όμως με το σωστό προγραμματισμό θα μπορέσετε να την αντιμετωπίσετε. Ο λανθασμένος προγραμματισμός και δάνεια του παρελθόντος είναι αυτά που θα σας φέρουν τις όποιες δυσκολίες. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην αναβάλλετε το πρόβλημα στο μέλλον, αντιμετωπίστε τα προβλήματα το νωρίτερο δυνατό και η έκβαση θα είναι θετική και σε αυτόν το τομέα.

 

 

Γενικά το 2011 θα είναι μια ευνοική χρονιά για σας. Σχεδόν όλοι οι τομείς της ζωής σας θα δεχτούν κάποια μορφή βελτίωσης, πράγμα που θα κάνει τη χρονιά στο συνολό της να σας αφήσει μια γεύση ευχαρίστισης προσ το τέλος της. Δεν θα πρέπει ωστόσο να κάνετε άλματα και ριζικές αλλαγές. Αφήστε τη χρονιά να κυλήσει κάνοντας σε κάθε περίπτωση της αποφάσεις που μοιάζουν για εσάς πιο σωστές. Θα υπάρξουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων σας και θα σας ζητηθεί να αλλάξετε έντονες καταστάσεις που σας τραβούν πίσω. Απαλλαγείτε από το βάρος που σηκώνετε από αυτές τις καυαστάσεις. Αρνητικά συναισθήματα που συνδέονται άμεσα με σχέσες σας και με το παρελθόν σας θα πρέπει να αγνοηθούν και να ξεπεραστούν. Προσπαθήστε α βρείτε διεξόδους από αυτα. Οι ανάγκες σας θα μετασχηματιστούνσε ένα μκρό βαθμό, δημιουργήστε τις προυποθέσεις ώστε οι σχέσεις σας να ανταπωκριθούν και να μπορέσουν να καλύψουν αυτές τις νέες ανάγκες. Μισοτελειωμένες σχέσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν και να δωθεί έμφαση σε μια καινούργια φρέσκια αρχή ή σε ένα οριστικό τέλος. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι αυτό να γίνει κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου., οπότε και η αφροδίτη είναι ανάδρομη στο απέναντι ζωδιό σας, αυτό του Σκορπιού.

 

Οικογενειακά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται κυρίως μη κινητή περιουσία, πρέπει να αντιμετωπιστούν με υπομονή αλλά και προσοχή. Αποφύγετε μεγάλες αλλαγές σε περιόδους εκλείψεων. Στην αρχή του νέου έτους αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι κατά την ανοιξη, να δλωσετε μεγάλη προσοχή στουε γονείς σας και στις επιθυμίες τους. Ακόμα προσέξτε τα πρόσωπα εξουσίας που σας επιρρεάζουν, μη φερθείτε αλαζονικά και ανταγωινιστικά σε καταστάσεις που δεν σας συμφέρει. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, η προνοητικότητα και η σωστή οργάνωση θα είναι το κειδί για να βγείτε από τις δυσκολίες που θα ανακύψουν. Το αίσθημα επεκτατικότητας που θα νιώθετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καλό θα είναι να ικανοποιηθεί, πάντα όμως χωρίς να ξεχνάτε τη σωστή οργάνωση και σχεδιασμό αυτων των ενεργειών σας. Όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου δώσε προσοχή ώστε να αποφύγετε πιθανές παγίδες που κρύβουν για εσάς νέες κινήσεις.

 

 

Το έτος 2011 θα ξεκινήσει έντονα για εσάς αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις αποφάσεις που λάβατε αμέσως προηγούμενο έτος. Οι δηλωτικές συμπεριφορές που είχατε σε μεγάλο βαθμό θα καθορίουν τους πρώτους μήνες και θα σας θέσουν αντιμέτωπες με εκκρεμότητες του παρελθόντος. Το μέτρο θα πρέπει να είναι το κυρίαρχο στοιχείο σχεδόν σε κάθε πλευρά των ενεργειών σας. Η θέση του Δια σε σχέση με το ζώδιό σας απαιτεί αποφυγή κάθε είδους υπερβολλών. Θα σας διακατέχει έντονη συναισηματική φόρτηση και η ορθή διαχείρηση αυτής είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα οικονομικά σας περιέχουν αρκετές παγίδες και έτσι θα είναι καλό να αποφύγετε να λαμβάνετε ρίσκα. Ωστόσο συνέχεια της ανάπτυξης σας και ενδυνάμωσής σας δεν θα πρέπει να παραμεληθεί. Η θέση του Κρόνου σας βοηθάει να διαχειριστήτε τη κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται με μέτρο, όπως επίσης και να πετύχετε στόχους που είχατε θέσει το προηγούμενο έτος. Οι σχέσεις που δεν έχουν λάβει ένα οριστικό τέλος αλλα κατευθύνονταιπρος τα εκεί θα είναι καλό να τις τελειώσετε το συντομότερο δυνατό και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Μην επιτρέψετε σε παλαιότερες σχέσεις να σταθούν εμπόδιο για την καρμική σας εξέλιξη και αντιμετωπίστε τες σύντομα και αποτελεσματικά.

Όσον αφορά τα οικογενειακά θέματά σας, όπως κληρονομιές συμβόλαια αλλά και θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και να τα διαχειριστείτε με διπλωματικό και προσεγμένο τρόπο. Εξετάστε όλες τις δυνατές παραμέτους πριν λάβετε την όποια απόφαση. Στον επαγγελματικό τομέα θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες αν διαχειριστείτε και αξιοποιήσετε κατάλληλα μπορούν να σας φέρουν σε μια πολύ πλεονεκτική θέση. Διαχωρίστε το εύκολο με το δύσκολο και επιλέξτε αυτό που θα σας φέρει τη μεγαλύτερη ανταμοιβή. Θα έχεε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες σχέσεις αλλά και να ανανεώσετε τις παλαιότερες. Αξιολογήστε τις παλαιότερες σχέσεις και δείτε ποιές από αυτές είναι εκείνες που προσφέρουν πραγματικά σε εσάς. Σίγουρα η συναισθηματικη επαφή και στοργή θα είναι κάτι που θα έχετε ανάγκη περισσότερο από άλλες χρονιές. Φροντήστε λοιόν να δημιουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον.

 

 

Το 2011 θα είναι για εσάς μια ιδιαίταιρα έντονη χρονιά. Οι θέσεις των πλανητών δημιουργούν αρκετές δυσκολίες και σας επιφορτίζουν με προβλήματα. Ωστόσο η θέση του Δία και του Ουρανού σας δίνει μια δυνατότητα να απελευθερώσετε βάρη του παρελθόντος σας. Βάρη που κουβαλάτε αρκετά χρόνια τώρα. Δείξτε τη δύναμη να αναλάβετε τις ευθύνεσ σας αλλά και να κάνεται ριζικές αλλαγές τη φετινή χρονιά. Αν το επιτύχετε θα αποφύγετε τη φθορά που σχέσεις εδώ και χρόνια σας φέρνουν. Απελευθερωθείτε λοιπόν από επιζήμιες σχέσεις και εξελιχθείτε και ξεκινήστε τη χρονία με μια νέα δυναμική. Μην συνεχίζετε να εξελίσσεστε με τον τρόπο που κάνατε μέχρι σήμερα, σας έφερνε πόνο και στεναχώριες.

Όσον αφορά τον οικογενειακό τομέα, κάποια προβλήματα που σχετίζονται με ακίνητα και κληρονομιές θα σας απασχολήσουν. Δώσε προσοχή και κνηθείτε μετά από αρκετή σκέψη ώστε να αποφύγετε τυχόν κακοτοπιές. Πολλές φορές θα αισθανθείτε ότι είναι καιρός να αφήσετε πίσω σας δυσλειτουργικές σχέσεις και συμπεριφορές του παρελθόντος. Αφήστε πίσω σας ότι σας κρατάει πίσω και δημιουργήστε χώρο για νέες έιτουργικές και υποστηρικτικές επιλογές. Την περίοδο των εκλείψεων θα υπάρξουν ισχυρά γεγονότα τα οποία θα πρέπει να διαχειριστέιτε με μαεστρία ώστε να έχουν αίσιο τέλος. Θα δεχτείτε αρκετή πίεση αλλά έχετε τις δυνάμεις να προχωρήσετε σε θετικές αλλαγές.

Στον τομές των ερωτικών σχέσεων, το θα 2011 σας προσφέρει αρκετές εκπλήξεις. Αφήστε πίσω σας αυτές που σας προσφέρουν δύσκολο καρμικά μαθήματα. Μέχρι το τέλος του 2011 θα είστε γεμάτοι με ευχάριστες εμπειρίες και με αρκετές αλλαγές. Γενικότερα η νέα χρονιά θα επιφέρει έντονα καρμικά μαθήματα. Έχετε ευθύνη απέναντι στον εαυτό σας και η συνέπεια απέναντι του θα εποτελέσουν αυτό που θα σας οδηγήσει μπροτά με μια νέα δυναμική.

 

Το 2011 ξεκινά με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του λέοντα. Εμποδίζει τη δράση και ευνοεί τις αργέσ κινήσεις, την περίσκεψη και την αναδιοργάνωση των στόχων που θέλετε να πετύχετε. Θα πρέπει να προσέξετε αλαζονικές συμπεριφορές καθώς επίσης και τις ανταγωνιστικέσ συμπεριφορές. Με διπλωματικό τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με πρόσωπα εξουσίας που σα επιρρεάζουν. Για υφισταμένους ή για άτομα για τα οποία εσεία αποτελέιτε πρόσωπο εξουσίας, καλό θα είναι να τους δώσετε κάποιο χώρο και δυνατότητα ατομικών επιλογών. Η αρχή του έτους θα φέρει εκπλήξεις με τη θέση του Δια να σας επιρρεάζει, ιδιαίτερα για όσους είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θα σας έρθουν αρκετές εκπλήξεις, προετοιμαστείτε για αυτές ώστε να είστε σε θέση να τις αντιμετωπίσετε θετικά και να μετατρέψετε τις εκπήξεις σε ευκαιρίες. Προσοχή χρειάζεται στα οικογενειακά ζητήματα τα οποία σίγουρα θα σας απασχολήσουν τη γετινή χρονιά. Κληρονιμιές και συμβόλαια θα είναι το επίκεντρο αν και τα ζητήματα αυτά δεν πρόκειται να επιλυθούν οριστικά κατα τη διάρκεια της χρονιας. Είναι ωστόσο σημαντικό για δρομολογήσετε εξελίξεις. Κάποια συγκενικά σας πρόσωπα θα έχουν ανάγκη καά τη διάρκεια της χρονιάς. Όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις καλό θα είναι να αντιμετωπίσετε προβληματα τα οποία αποφεύγατε για αρκετό καιρό. Δώστε διέξοδο σε αυτά τα προβλήματα και προσπαθήστε να δώσετε οριστικές λύσεις. Οι θέσεις των πλανητών ευνοούν ιδιαίτερα βελτιώσεις αντί για αλλαγές. Επαγγελματικά θα υπάξουν σημαντικά ξεκινλήματα και θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε με καλή οργάνωση και προσοχή. Οι υπερβολές δεν είναι επιθυμητές, σε κάθε περίπτωση το μέτρο είναι αυτό που θα σας βοηθήσει.

Τα συναισθηματικά ζητήματα που σας απασχολούν και η συσσώρευση προβλημάτων σας προκαλεί βλαρος και θλίψη. Αποδιοργανώνει τις προσπάθειές σας για νέες αρχές, ωστόσο το καλοκαίρι η θέσεις των πλανητών για ένα μικρό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα για αλλαγές και νέες αρχές. Την ίδια περίοδο νέα ξεκινήματα στον οικονομικό τομέα και αλλαγές επαγγελματικών στόχνων ιδιαίτερα για όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου θα σας επιεάσουν αρκετά. Προσοχή χρειάζεται την Άνοιξη οπότε και η αφροδίτη είναι ανάδρομη στον Σκορπιό. Δώστε προσοχή σε οικονομικά θέματα, συμβόλαια και αποφύγετε ριψοκίνδυνς επενδύσεις. Με ασφάλεια θα περέπει να κινηθείτε και στα αισθηματικά σας την ίδια εποχή, αποφύγετε επιλογές που θα σας κοστίσουν και προσέξτε υπονόμευση από άτομα του συγγενικού περιβάλλοντός σας.

 

Το 2011 για εσάς θα είναι μία χρονιά ευκαιριών και ανάπτυξης, με το Δία να περνά στο απέναντί σας ζώδιο των Ιχθύων. Η χρονιά υπόσχεται να σας φέρει συναισθηματική και υλική εξέλιξη αρκεί να την διαχειριστείτε με τον κατάλληλο τρόπο. Το 2011 ζητάει από εσάς να αναπτυχθείτε πέρα από πρακτικές δεξιότητες, να κλείσετε συναισθηματικούς φαύλους κύκλους, να αντιμετωπίσετε κατάματα μισοτελειωμένες καρμικές σχέσεις σε κάθε τομέα, και να καταλάβετε πως εκτός από τη λογική πλευρά των πραγμάτων υπάρχει και η συναισθηματική. Η χρονιά είναι αρκετά ευνοϊκή ώστε να ισορροπήσουν θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, τόσο δικά σας όσο και ατόμων του περιβάλλοντός σας που σας είχαν αναστατώσει. Ο Δίας στα ψάρια σας ξεκαθαρίζει πως για να πάρετε πρέπει να ζητήσετε, και να δηλώσετε ανοιχτά τον εαυτό σας χωρίς παιχνίδια δύναμης που αποσυντονίζουν και βάζουν απόσταση στις σχέσεις σας. Έχετε πολύ συσσωρευμένη ενέργεια από φροντίδα, αγάπη, συντροφικότητα, και ανθρώπινη ανταλλαγή, αλλά ο τρόπος που τα επιδιώκετε μάλλον οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα. Η επιστροφή του Κρόνου ανάδρομου στο ζώδιό σας, σε όψη με τον Δία και τον Ουρανό, δείχνει το οριστικό κλείσιμο αρνητικών καρμικών καταστάσεων, και σας υπόσχεται την ελευθερία σας, αν πραγματικά την επιθυμείτε. Μια παλιά τάξη πραγμάτων ανατρέπεται με στόχο να δημιουργηθεί μία καινούργια, πιο κοντά στις ανάγκες σας. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί την περίοδο των εκλείψεων με οικογενειακά θέματα, δικά σας πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας, αλλά και θέματα ακινήτων, και καριέρας. Στον επαγγελματικό τομέα είναι σημαντικό να ξεμπερδευτούν δυσλειτουργικές καταστάσεις, να επανοργανωθούν με καλύτερη στρατηγική, και την εύνοια σημαντικών προσώπων που σας εγγυάται η παρουσία του Δία.  Το ίδιο ισχύει και στον οικονομικό τομέα, κυρίως την άνοιξη, το τέλος του καλοκαιριού, και το φθινόπωρο, όπου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με μεγάλη προσοχή θέματα που αφορούν κληρονομικά, συμβόλαια, επενδύσεις, αλλά και ευκαιρίες που κρύβουν παγίδες.

 

Έντονη θα είναι για εσάς η φετινή χρονιά, με τον Κρόνο στο ζώδιό σας σε όψη με τον Πλούτωνα, το Δία για ένα διάστημα απέναντί σας, πέντε εκλείψεις, και την κυβερνήτιδά σας την Αφροδίτη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Το βάρος της φετινής χρονιάς πέφτει κυρίως σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, συνεταιρισμών στον οικογενειακό τομέα, και σε θέματα καριέρας. Μισοτελειωμένες καρμικές σχέσεις σας ζητούν μια οριστική διευθέτηση, κυρίως μέσα σας, αντιμετωπίζοντας τα συναισθήματα που έχετε θάψει προς αυτές αλλά και λάθος συμπεριφορές που δεν οδήγησαν πουθενά. Είναι η κατάλληλη στιγμή με τον Κρόνο στο ζώδιό σας να εξυγιάνετε σε βάθος τον τομέα των σχέσεων, αφήνοντας πίσω σας λάθος επιλογές αλλά και πεποιθήσεις που σας οδήγησαν στον πόνο, στην στέρηση, στη μοναξιά, και το φόβο. Η χρονιά ζητάει από εσάς μια εξαιρετικά καλή οργάνωση σε κάθε τομέα, και κινήσεις απόλυτης ακρίβειας. Αυτή είναι και η δυσκολία της φετινής χρονιάς. Τίποτα πρόχειρο, επιφανειακό, ψεύτικο, και δυσλειτουργικό δε θα τύχει καλής εξέλιξης, αντιθέτως τα εμπόδια και οι ανατροπές θα το σαρώνουν. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας, και εξυγιάνετε κάθε τι παθολογικό που σας οδηγεί σε ανατροπές στον τομέα των σχέσεων, αλλά και των χρημάτων και της καριέρας.

Η χρονιά δεν είναι δύσκολη, είναι όμως εξαιρετικά απαιτητική από εσάς. Τίποτα δεν πρόκειται να εξελιχθεί με τους παλιούς λάθος τρόπους. Το 2011 ζητά από εσάς βαθιές εκκαθαρίσεις με στόχο την ανάδειξη του αυθεντικού σας πραγματικού εαυτού. Το ποιοι είστε πραγματικά εσείς, και το τι ρόλους παίζετε για να είστε αρεστοί στους άλλους θα σας απασχολήσει αρκετά έντονα, μιάς και θα διαπιστώσετε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που ξοδεύετε δεν είναι για την αυτοεκπλήρωσή σας, αλλά για να έχετε την αποδοχή των εκάστοτε σημαντικών άλλων. Σημαντικές ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων θα χρειαστούν εξαιρετικά ώριμη διαχείριση από εσάς. Η φετινή χρονιά σας δίνει όλα τα εχέγγυα για να δομήσετε την αυτονομία σας, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αυθεντικότητα, η διάκριση, το μέτρο, αλλά και το μείνετε ανοιχτοί και ακέραιοι στις εκάστοτε προκλήσεις.

 

 

Θετικές εξελίξεις φαίνεται να έχει για εσάς το 2011 με το Δία και τον Ουρανό να σας ευνοούν σε σημαντικές αλλαγές που εδώ και καιρό έχετε ανάγκη να υλοποιήσετε. Η δύσκολη όψη του Κρόνου με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα, σας δείχνει πως είναι η κατάλληλη χρονιά για να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες. Όπως επίσης, και ότι η εξέλιξή σας περνάει μέσα από την απαλλαγή σας από περιττά βάρη που κουβαλάτε, κυρίως σε θέματα σχέσεων. Σχέσεις μισοτελειωμένες ή δυσλειτουργικές φέτος χρειάζεται να διευθετηθούν οριστικά ώστε να μείνει χώρος για καινούργια πράγματα στη ζωή σας. Το ξεκίνημα της χρονιάς θα είναι έντονο για εσάς με τον Άρη ανάδρομο στο Λέοντα σε δύσκολή όψη με το ζώδιο σας. Συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή όπως και διενέξεις με το σύντροφό σας. Η χρονιά ευνοεί για εσάς επαγγελματικά θέματα, αλλά και ζητήματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική σας υγεία, αλλά και τον οικονομικό τομέα. Φανείτε προσεχτικοί μόνο σε ευκαιρίες που κρύβουν παγίδες με τον Ποσειδώνα σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας. Θα χρειαστεί ρεαλισμός, διάκριση ανάμεσα στο εύκολο και το καλό, αλλά και να αναπτύξετε την ικανότητά σας να βλέπετε την αλήθεια ως έχει. Οικογενειακά ζητήματα και θέματα που αφορούν ακίνητα μπορούν φέτος να εξελιχθούν θετικά αποφεύγοντας σημαντικά ρίσκα την περίοδο των εκλείψεων.

Το φθινόπωρο, με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας, συναισθηματικά και οικονομικά ζητήματα που περιέχουν εκκρεμότητες εμφανίζονται στο προσκήνιο, και η περίοδος αυτή δεν ευνοεί καθόλου τις οριστικές αποφάσεις. Το ίδιο ισχύει και για οικονομικές επενδύσεις, συμβόλαια, κληρονομικά ζητήματα, και επισημοποιήσεις σχέσεων.

 

Με το πέρασμα του κυβερνήτη σας του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, η φετινή χρονιά ζητάει από εσάς να ρίξετε φως σε θέματα που αφορούν την ψυχική και συναισθηματική σας ισορροπία, αλλά και τη σωματική σας υγεία. Συσσωρευμένες καταστάσεις που σας έχουν επιβαρύνει στο πρόσφατο και μακρινό παρελθόν, είναι σημαντικό να αντιμετωπιστούν με διάθεση αποβολής των περιττών φόρτων και ενδυνάμωσης του εαυτού σας. Αποφύγετε υπερβολές σε κάθε τομέα, κατά τη διάρκεια του 2011. Η χρονιά που έρχεται σας ζητά να «αποτοξινωθείτε» από τοξικές καταστάσεις και επιλογές, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Ο Άρης ανάδρομος στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα σας προτρέπει να επανοργανώσετε τους στόχους και τα πλάνα σας, όλη την περίοδο του χειμώνα και την άνοιξη αποφεύγοντας σημαντικές αποφάσεις όσο ο Άρης βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Επαγγελματικά ζητήματα αλλά και οικονομικά που περιέχουν χαώσεις είναι σημαντικό να ξεκαθαριστούν, ώστε να σταματήσει ο φαύλος κύκλος της διαρροής σας σε αυτά. Το ίδιο ισχύει και στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα. Η χρονιά που έρχεται δεν ευνοεί τόσο την ανάπτυξη αλλά την αναδιευθέτηση και το οριστικό κλείσιμο δυσλειτουργικών καταστάσεων που σας ταλαιπωρούν και σας κρατούν στάσιμους, ώστε με το πέρασμα του Δία στον Κριό του χρόνου να χαράξετε μια νέα πορεία ζωής. Η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο της Παρθένου, σε έντονη όψη με τον Δία και τον Ουρανό, ζητά από εσάς από την άνοιξη μέχρι και τον Ιούλιο σημαντικές διευθετήσεις και φέρνει το κλείσιμο καταστάσεων που επηρεάζουν έντονα τις ζωές σας. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή σε όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σε επαγγελματικά θέματα, κληρονομικά ζητήματα, καταστάσεις που αφορούν την σωματική και ψυχική υγεία, τόσο τη δική σας όσο και των γύρω σας, αλλά και σε καρμικές σχέσεις. Το καλοκαίρι, η παρουσία του Δία στον Κριό ευνοεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου να οραματιστεί νέα ξεκινήματα. Η έκλειψη Σελήνης στο απέναντι σας ζώδιο των Διδύμων τον Δεκέμβριο σας εφιστά στην προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, σπουδών, αλλά επαγγελματικά, και θέματα που αφορούν το εξωτερικό.

 

Η χρονιά ξεκινάει για εσάς με την έκλειψη Σελήνης στο απέναντί σας ζώδιο του Καρκίνου και την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας, εφιστώντας σας την προσοχή σε ζητήματα που αφορούν ακίνητα, και επαγγελματικά θέματα, οικογενειακά ζητήματα που εγείρουν εντάσεις και ανατροπές. Αλλά και την όψη του κυβερνήτη σας του Κρόνου με τον Πλούτωνα να σας ζητά την αλλαγή των δομών σε εξαιρετικά σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η φετινή χρονιά για εσάς σας στρέφει να δείτε πώς διανέμετε την ενέργεια και τον χρόνο σας και αν πραγματικά ο τρόπος με τον οποίο κινείστε, και οι επιλογές σας, σας δίνουν αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Ζητήματα που εγείρουν ενοχές και αφορούν καρμικές σας σχέσεις, είναι σημαντικό φέτος να αντιμετωπιστούν ουσιαστικά ώστε να δημιουργηθεί χώρος για όσα επιθυμείτε να εισπράξετε. Η ευνοϊκή όψη του Δία από το ζώδιο των Ιχθύων σας στηρίζει φέτος ώστε να βρεθούν ισορροπίες τόσο μέσα σας όσο και στο περιβάλλον σας προτρέποντάς σας ν’ αναλάβετε τις «σωστές» ευθύνες ν’ αφήσετε τις «λάθος», και να κινηθείτε σ’ ένα πλαίσιο χαλαρότητας που δεν περιέχει τους «άθλους του Ηρακλή» για να είστε αρεστοί. Με λίγα λόγια, κοιτάξτε μέσα σας και αποφασίστε με ευθύνη και δέσμευση ν’ αναλάβετε την εκπλήρωση των δικών σας επιθυμιών και αναγκών. Η φετινή χρονιά θα σας φέρει πολύ στενά αντιμέτωπους με μισοτελειωμένες καρμικές σχέσεις που παραπαίουν στη λήθη και στη δυσλειτουργία σα φαντάσματα. Σχέσεις που δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και σας κρατούν δέσμιους και καθηλωμένους. Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστούν εξαιρετικά προσεκτικές κινήσεις, τόσο τις περιόδους των εκλείψεων όσο και την άνοιξη, με την όψη Κρόνου – Δία – Ουρανού. Το σίγουρο είναι πως μια πορεία δυσλειτουργικών καταστάσεων φέτος, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα λάβει τέλος. Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να χειριστείτε με προσοχή όλη την χρονιά τα ζητήματα που προκύπτουν, κυρίως λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης, που όσο μένει ανεπίλυτη θα λειτουργεί απορυθμιστικά και στον οικονομικό τομέα. Καινούργιες σχέσεις που προκύπτουν κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, και όσους έχουν πλανήτες εκεί, αλλά και για όσους σκέφτονται να επισημοποιήσουν παλιότερες σχέσεις θα ευημερήσουν μόνο αν στηριχτούν επάνω σε ξεκάθαρα «συμβόλαια» που περιέχουν αγάπη και σεβασμό, και όχι τις λάθος επιλογές και συμπεριφορές του παρελθόντος.

 

Με τον Άρη απέναντί σας σε ανάδρομη πορεία ξεκινάει η φετινή χρονιά θέτοντας ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ιεραρχία, πρόσωπα εξουσίας, υφισταμένους, αλλά και αλαζονικές συμπεριφορές και παιχνίδια. Θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση, και μέτρο ώστε ο Άρης ανάδρομος και ο Ποσειδώνας να μη σας εμπλέξουν σε χαοτικές, ατέρμονες καταστάσεις. Εξίσου προσεκτικοί είναι σημαντικό να φανείτε και σε ζητήματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, ακίνητα, ζητήματα που αντιμετωπίζουν άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, κυρίως τις περιόδους των εκλείψεων. Η όψη του Δία με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό και τον Κρόνο, την περίοδο της άνοιξης και ως το καλοκαίρι, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με ισχυρές αποκαλύψεις, ρίξεις, ανατροπές, και την ανάγκη μιας καλύτερης και πιο ουσιαστικής οργάνωσης στον επαγγελματικό τομέα, στον συναισθηματικό, αλλά και σε θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική υγεία, τόσο τη δική σας όσο και των γύρω σας. Η σύνοδος του Ποσειδώνα με το Χείρωνα στο ζώδιό σας ευνοεί τη «θεραπεία» χρόνιων ζητημάτων που στηρίζονται σε πλάνες, χαώσεις, και περιέχουν ισχυρές διαστρεβλώσεις. Αξιοποιήστε τη δυναμική της παραπάνω όψης και δυναμώστε τον εαυτό σας προς την αλήθεια. Στον συναισθηματικό τομέα, ο Κρόνος από το Ζυγό θα σας φέρει αντιμέτωπους όλο το 2011 με μισοτελειωμένες καρμικές σχέσεις ή σχέσεις που παραπαίουν χωρίς να βρίσκουν διέξοδο. Οι δεξιότητες του να σχετίζεστε με εγγύτητα και αυθεντικότητα είναι το μάθημα που θα λάβετε από τον Κρόνο στο Ζυγό. Το πέρασμα από τη μοναξιά, την απομόνωση, τα παιχνίδια, και τους χειρισμούς στις πραγματικές σχέσεις είναι το καρμικό μάθημα για εσάς. Το καλοκαίρι του 2011 για εσάς θα είναι μια περίοδος ανοίγματος τόσο προς τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας όσο και προς τους άλλους, ενώ το φθινόπωρο του 2011, με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας, θα χρειαστεί να φανείτε προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν κληρονομικά ζητήματα, συμβόλαια, οικονομικές επενδύσεις και ρίσκα, αλλά και θέματα σχέσεων που περιέχουν εκκρεμότητες. Τέλος, η έκλειψη Σελήνης το Δεκέμβριο του 2011 στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων σας ζητά να αναθεωρήσετε τους τρόπους με τους οποίους επικοινωνείτε, αλλά και αυτό που θέλετε να δείχνετε στους άλλους.

 

Έντονη θα είναι για εσάς η φετινή χρονιά. Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, η όψη του κυβερνήτη σας του Ποσειδώνα με τον Χείρωνα, η έκλειψη Σελήνης στου Διδύμους, και η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό στο τέλος της χρονιάς δείχνουν πως φέτος θα υπάρξουν ισχυρές ανακατατάξεις σε κάθε τομέα της ζωής σας. Σ’ αυτό συμβάλει και η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας που για ένα μεγάλο διάστημα θα κάνει σημαντικές όψεις με τον Ουρανό, επίσης στο ζώδιό σας, και τον Κρόνο στο απέναντί σας ζώδιο της Παρθένου. Στον τομέα των σχέσεων ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές χωρίς όμως κανένας να μπορεί να σας εγγυηθεί ότι δεν θα παραπαίουν στην ασάφεια, στην εξιδανίκευση, και τη χάωση. Φέτος στηρίξτε τις προσωπικές σας σχέσεις όχι στον έρωτα και σε σενάρια εξιδανίκευσής- καταβαράθρωσης, αλλά στο σεβασμό και την αγάπη. Και ο πιο ασφαλής δρόμος για να οδηγηθείτε εκεί, με το Δία στο ζώδιό σας, είναι η αγάπη προς τον εαυτό σας, και η απόσταση από χαώσεις και στρεβλώσεις που φέρετε μέσα σας. Καρμικές σχέσεις επανεμφανίζονται στο προσκήνιο με στόχο το κλείσιμο των φαύλων κύκλων που αναπαράγουν και την απελευθέρωση τόσο της δικής σας όσο και της άλλης πλευράς από αυτό. Στον επαγγελματικό τομέα, η όψη του Κρόνου – Δία – Ουρανού σας δείχνει πως εκεί που χρειάζεται να ρίξετε φέτος το βάρος είναι η οργανωτικότητα, οι νέοι τεχνολογικοί τρόποι αλλά κυρίως η υπευθυνότητα, ο ρεαλισμός, το μέτρο, και η πειθαρχία. Την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού θα χρειαστεί να χειριστείτε σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα που κρύβουν επικίνδυνες παγίδες, και χρειάζεται να εξεταστούν σε αυτά όλες οι πιθανές παράμετροι. Η φετινή χρονιά ευνοεί τη βαθιά θεραπεία χρόνιων ζητημάτων που σχετίζονται με την ψυχική και σωματική σας υγεία. Ρίξτε το βάρος και τη φροντίδα στον εαυτό σας, και απαλλάξτε τον από δυσλειτουργικές καταστάσεις που τον βαραίνουν και τον καθηλώνουν. Την περίοδο των εκλείψεων φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας, ακίνητα, θέματα σπουδών, και επικοινωνίας. Αποφύγετε το φθινόπωρο, με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Σκορπιού, να φερθείτε επιπόλαια σε οικονομικά θέματα, κληρονομιές, συμβόλαια, αλλά και ζητήματα σχέσεων. Η φετινή χρονιά με το Δία στο ζώδιό σας υπόσχεται σημαντική επέκταση, αλλά αν αυτό που θα επεκταθεί είναι το καλό ή το κακό μόνο εσείς το αποφασίζετε. Αποφύγετε δια ροπάλου υπερβολές αλλά και χαοτικά σενάρια που θα σας βγάλουν εκτός πραγματικότητας και θα σας εκθέσουν .

 
Google +1

  Επισκέπτες Online: 65
Υδροχόος
Ήλιος
12 μοιρών
Κριός
Σελήνη
15 μοιρών
Σελήνη πρώτου τέταρτου
Σελήνη πρώτου τέταρτου
6 ημερών

created by Ftzortz